Merimelojille menestystä ratamelonnan ja maratonmelonnan SM-kilpailuissa

21.7.2015

Ratamelonnassa Suomen mestaruuksista kilpailtiin Tampereella 11.-12. ja maratonmelonnassa heti seuraavana viikonloppuna 18.-19.7.. Merimelojien parhaista suorituksista vastasivat miesten yksikön SM-pronssia voittaneet Antti Laurikainen 200 metrillä ja Alex Barta maratonilla.

Ratamelonnan SM-kilpailut Tampereella 11.-12.7.

Ratamelonnan SM-kilpailuissa Merimelojat keräsi finaalipaikkoja laajalla rintamalla, mutta yleisen sarjan osalta mitalimäärä jäi tällä kertaa kahteen. Antti Laurikainen voitti pronssia miesten yksikön 200 metrillä ja Eveliina Luoma ja Maija Saalasti olivat kolmansia naisten kaksikon 1000 metrillä. Heidän jälkeensä lähimmäksi mitalia ylsi 5000 metrin yksikössä neljänneksi melonut Alex Barta.

Veteraanien SM-lähdöissä mitaleita saavuttivat Kimmo Ahonen (M40), Kari Lehtinen (M50), Unto Elo (M60) ja Jyri Aulio (M70).

Kaikki tulokset:

Maratonin SM-kilpailut Tampereella 18.-19.7.

Lauantaina miesten yksikön 20 kilometrin matkalla Merimelojien joukkuepanos oli totuttuun tapaan vahva. Seuran urheilijoista parhaiten kisassa onnistui SM-pronssille melonut Alex Barta. Eero Luoma ja Heikki Ritvos olivat maalissa seuraavilla sijoilla neljä ja viisi. Alle 23-vuotiaiden sarjassa Alexin ja Eeron sijoitukset olivat toinen ja kolmas. Sunnuntaina samalla matkalla kilpailtiin kaksikoissa. Alex ja Eero meloivat SM-hopealle, Heikki ja Rauli Rautavuori neljännelle sijalle.

Veteraaneissa mitaleille ylsivät Hannu Taipale (M40), Jyri Aulio (M70) ja M70-sarjan voittoon melonut Unto Elo.

Maratonilla samassa yhteydessä SM-kilpailuiden kanssa melottiin myös lajin alle 16-vuotiaiden Suomen nuorisomestaruuksista Merimelojien menestyessä mainiosti. Hilppa Luoma voitti 14-vuotiaiden tyttöjen kilpailun 8km matkalla ja omissa sarjoissaan nuorisomestaruusmitalin saavuttivat myös Emil Rosenqvist, Elias Järventaus ja Anni Heinonen.