Merimelojille menestystä ratamelonnan nuorten PM-kilpailuissa

4.8.2014

Merimelojat ry:n urheilijat olivat vahvasti esillä Norjan Kristiansandissa 2.-3.8. melotuissa nuorten PM-kilpailuissa. Merimelojien Maija Saalasti oli koko Suomen joukkueen menestynein urheilija yhteensä kuudella mitalilla. Merimelojista mitaliin pystyi myös Eveliina Luoma.

18-vuotiaiden tyttöjen sarjassa kilpaillut Maija Saalasti voitti PM-hopeaa yksikön 1000 metrillä ja -pronssia 5000 metrillä. Lisäksi Saalasti oli mukana voittamassa kahta mitalia kaksikossa ja kahta mitalia nelikössä.

16-vuotiaiden tyttöjen sarjassa ensimmäistä vuotta kilpaileva Eveliina Luoma jäi yksikön 500 metrillä niukasti neljänneksi. Mitali irtosi kuitenkin kaksikon 200 metriltä, jossa Luoma ja Mikkelin Melojien Ida Hulkko meloivat kolmannelle sijalle.

Suomen joukkue saavutti kilpailuissa yhteensä kahdeksan mitalia, joista vain yhdessä Merimelojat eivät olleet osallisina.

Merimelojia edusti PM-kilpailuissa myös Eero Luoma kovatasoisessa 18-vuotiaiden poikien sarjassa, mutta ei tällä kertaa yltänyt kärkisijoille.