Merimelojat Suomen paras maratonmelontaseura 2009

18.9.2009

Merimelojat sijoittui seurapisteissä ykköseksi vuoden 2009 maratonmelonnan SM-kilpailuissa, NMK-kilpailuissa kuin maraton-cup-kilpailusarjassakin. SM-kisoissa seuran melojat saavuttivat useita mitalisijoja.

SM-kisoissa seuran melojat saavuttivat useita mitalisijoja. Miesten yleisen sarjan pronssille meloi Heikki Ritvos. Miesten kaksikossa Heikki saavutti suomenmestaruuden yhdessä Pirkka-Melojien Tommi Ritalan kanssa.

Masters-sarjoissa M35 hopealle sijoittui Kimmo Ahonen ja pronssille Jyri Juslén, M45 hopeaa saavutti Hannu Taipale, M60 sarjan hopealle sijoittui Unto Elo, ja M65 sarjan prossin otti Jyri Aulio. M60 sarjan kaksikkokisassa Unto Elo voitti kultaa Ruoveden Pentti Sahin kanssa, hopealle sijoittui Jyri Aulio Rauman Veijo Simpasen parina.

NMK-kisoissa P14-sarjan kultaa voitti Eero Luoma, muidenkin mitalisijojen mennessä Merimelojille. P16-sarjassa Alex Barta sijoittui pronssille.

Onnittelut ja kiitokset sekä mitalisteille että Merimelojille seurojen välisen ykkössijan tuoneita pisteitä keränneille melojille !!