Merimelojat säilytti asemansa Suomen parhaana maratonseurana

20.8.2008

Miesten lähtö on tapahtunut. Pitkänen ja Ritala kärjessä. Etualalla veteraanikaksikot.

Merimelojat vei seurojen välisen pistekilpailun maratonmelonnan SM-kilpailuissa Porissa 16.-17.8.. Seuran urheilijat olivat voittamassa kolmea mestaruutta kaksikkomatkoilla.

Merimelojien parhaat tulokset nähtiin sunnuntain kaksikkomatkoilla. Miesten 27 kilometrin kaksikkokilpailussa Petteri Pitkänen voitti suomenmestaruuden yhdessä Pirkka-Melojien Tommi Ritalan kanssa. Heikki Ritvos kilpaili tällä kertaa sekaparikaksikoissa, joista irtosi suomenmestaruus yhdessä Tampereen Vihurin Nina Itkosen kanssa. Yli 55-vuotaiden miesten kilpailussa mestaruuteen meloi Unto Elo yhdessä RKP:n Pentti Sahin kanssa. Samassa sarjassa hopealle meloivat Jyri Aulio ja RSM:n Veijo Simpanen.

Lauantain yksikkömatkoilla Merimelojista parhaiten menestyivät yli 60-vuotiaiden sarjassa sijoille 2 ja 3 meloneet Elo ja Aulio.

Viime vuoden tapaan seurojen välisen pistekilpailun voitti Merimelojat. Tällä kertaa voitto oli huomattavasti tiukemmassa; Merimelojat keräsi 34 pistettä ja jaetulle toiselle sijalle sijoittuneen EKK ja TaVi 29,5 pistettä.